Persoonsgegevens

Zelf uw gegevens aanpassen via 'Mijn Orde'


De advocaat is verplicht iedere wijziging van zijn/haar gegevens die geregistreerd staan op het tableau door te geven aan de algemeen secretaris van de Nederlandse orde van advocaten. U kunt uw gegevens zelf aanpassen via Mijn Orde (inloggen met Advocatenpas). Bijvoorbeeld wanneer u bij een ander advocatenkantoor aan de slag gaat, voor het wijzigen van uw mailadres of telefoonnummer of voor het indienen van uw schrappingsverzoek. Kijk daarvoor bij 'Mijn gegevens' en dan op het tabblad 'Wijzigingen'.

De administratieve verwerking van gegevens van advocaten op het tableau vindt plaats door BAR (Beheer Advocaten Registratie). BAR is één van de afdelingen van de Nederlandse orde van advocaten. BAR verwerkt de gegevens ten behoeve van de NOvA, de 11 raden van de orde, de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand.

De naam-, adres- en contactgegevens van het kantoor kunnen alleen door de kantoorbestuurder van uw kantoor worden aangepast. Op Mijn Orde dient de kantoorbestuurder in te loggen via 'Kantoorbestuurders'.